top of page

USEIN KYSYTTYÄ

Tutustu tapaamme toimia.

Oletteko ammattimuusikoita?


Meillä kaikilla on päivätyö muilla aloilla. Musiikki on ollut meille kaikille sivutyö teini-iästä lähtien. Keikkailu ei ole ihan jokapäiväistä aherrusta vaan juhlahetki myös meille!Paljonko keikkanne maksaa?


Veloitamme arki-iltojen ensiintymisistä 2200 euroa, sillä joudumme todennäköisesti joustamaan päivätöistämme. Viikonlopun esiintymisistä veloitamme 1900 euroa. Mainitut hinnat pätevät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Miten pitkiä settejä soitatte?

Tyypillinen keikkamme on kaksi 45 minuutin settiä eli yhteensä puolitoista tuntia soittoa iltaan. Tätä voi kuitenkin varioida tai venyttää tilanteen mukaan, esim. 3 kertaa 30 minuuttia. Pidempien esiintymisten hinta sovitaan erikseen.Esiinnyttekö pienemmällä kokoonpanolla?

Kyllä. Pienkokoonpanossamme on tyypillisesti piano, kitara ja kolme laulajaa, jolloin lauluharmoniat pääsevät loistamaan. Pienryhmäesiintymisen hinta on edullisempi.Millä alueella keikkailette?

Koska yhtyeemme on suuri ja tarvitsemme liikkumiseen pari autoa, nousevat matkakulut nopeasti. Tähän mennessä olemme esiintyneet vain Uudellamaalla. Aiemmissa kysymyksissä mainitut hinnat pätevät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Muualla tapahtuvien keikkojen hintoihin lisätään matkakulut ja hinta neuvotellaan erikseen.

Soitatteko toivebiisejä?

Kyllä. Toivebiisit tulee ilmoittaa viimeistään 6 viikkoa ennen juhlaa. Tuotteko äänentoiston mukananne?

Kyllä, tuomme bändin vahvistamiseen liittyvän äänentoiston itse. Sitä ei kuitenkaan voi käyttää muuten juhlan juontamiseen. Tuotteko valot mukananne? 


Tyypillisesti emme, mutta se voi olla järjesteltävissä. 

Usein kysyttyä: Text
bottom of page