top of page
IMG_5582.jpg

THE AFTERSHAVESIN TARINA

The Aftershavesiin kuuluu peräti yhdeksän jäsentä:


Lauri (kitara+laulu)

Sami (rummut)

Topi (basso)

Aleksi (koskettimet+laulu)

Salla (laulu)

Helmi (laulu)

Oona (laulu)

Saija (laulu)

Tuuli (laulu)


Aftershavesläiset ovat kotoisin samoilta kyliltä, ja tutustuivat yläasteen ja lukion mittaan lukuisten musiikkiprojektien merkeissä. Merkittävin The Aftershavesia määrittävä tekijä lienee Jukolan Musiikkikoulun kiertueyhtye Razorblade, jonka riveissä aftershavesläiset tutustuivat esimerkiksi Pink Floydin, Queenin, The Policen, The Beatlesin ja U2:n tuotantoon. Tästä syystä rock-klassikot sopivat The Aftershavesin ohjelmistoon kuin itsestään. Lisäksi bändiläisten matkaan on tarttunut paljon oppeja Vaskivuoren lukiosta ja Arkadian Yhteislyseon taidelinjalta.


Aftershavesläiset ovat vaikuttaneet myös lukuisissa kuoroissa ja lauluyhtyeissä, kuten Polyteknikkojen Kuorossa, Lappeenrannan teknillisen yliopiston naiskuorossa Resonanssissa, Turun yliopiston kuorossa sekä Too Many Sistersissä – ja onpa yksi yhtyeestä nähty myös Kansallisoopperan lavoilla.


Opiskelut veivät aftershavesit eri paikkakunnille ja muille maille, mutta vuoden 2017 lopulla halu soittaa yhdessä kasvoi ja johdatti tien takaisin treenikämpälle. Yhtyeellä on suuri halu testata, mihin kaikkeen cover-bändi hiotuilla stemmalauluilla voi taipua. Tämän bilebändin tavoitteena on esittää kaikki kappaleet musiikillista kunnianhimoa ruokkivalla tavalla hauskanpitoa unohtamatta!

Kuva: Rich River Photography

Bändin tarina: Bio
bottom of page